Het is Kunert weer gelukt om iets extra's te doen voor panty liefhebbers. De Fresh-Up 10 panty is minimaal zichtbaar, met een lichte natuurlijke glans.
Combineer dit met de frisheid van het innovatieve fresh-up materiaal, en je krijgt streelzachte benen die er perfect uit zien.

Teenloze panty

Eindelijk een panty die helemaal onzichtbaar is in je peeptoe of open schoenen deze teenloze panty van Kunert. De panty geeft je benen en tenen hun meest elegante uitstraling, ongeacht de schoenen die je kiest. Nu kun je genieten van alle lichtheid en soepelheid van de Fresh Up panty met de toegevoegde bonus van vrije tenen, zodat je de panty kunt dragen in sandalen en andere open schoenen.
Kunert panty's hebben een ongelooflijk goede pasvorm. Let wel op bij zomerpanty's zoals deze, want die vallen wat krapper uit dan de andere Kunert panty's. Je mag ze daarom gerust een maatje groter nemen dan bij het maatadvies staat. De panty blijft dan mooi aangesloten en draagt comfortabel.


 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 10,00
Aantal: Bestellen

op voorraad

3 dagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews