Photo
Foto

Cuddle Buddy 


Een Cuddle Buddy kussen heeft een enorm hoge funfactor.Door een breed scala aan kleuren zien de kussens er erg vrolijk uit en zullen menig interieur opfleuren.

Een Cuddle Buddy kussen oogt niet alleen fris en vrolijk, hij is ook nog eens erg functioneel. U kunt een Cuddle Buddy kussen gebruiken bij voorkoming en vermindering van lichamelijke ongemakken, zoals; rugpijn, nekpijn, decubitus enz.

Door het zeer goede en drukverlagende aanpassingsvermogen geeft een Cuddle Buddy kussen u de juiste steun waar u hem wenst.

Door het zeer goede en drukverlagende aanpassingsvermogen geeft een Cuddle Buddy kussen u de juiste steun waar u hem wenst.
 
Voor verschillende soorten lichaamsongemakken, heeft Cuddle Buddy diverse soorten kussens. Zo is er een kussentje voor op de bank of in de stoel, eentje voor op reis, tevens heeft Cuddle Buddy speciale kussens die ervoor zorgen dat u een goede nachtrust krijgt.

 

Foto

Product:

De kwaliteit van een Cuddle Buddy kussen is ongekend hoog en niet te vergelijken met soortgelijke relax en comfortkussens die elders worden aangeboden. De stof is van een uitstekende kwaliteit en het vulgewicht is extra hoog vergeleken bij goedkope (merkloze) kussentjes.

Controleer altijd of het Cuddle Buddy etiket aanwezig is.


Wat zit er in een Cuddle Buddy kussen?

Een kussen van Cuddle Buddy is gemaakt van de beste kwaliteit stof. Deze stof is gemaakt van 83% Nylon en 17% spandex en is op kleurechtheid getest. Een Cuddle Buddy kussen zal ook na vele wasbeurten zijn kleur behouden.
 
Een Cuddle Buddy kussen is gevuld met piepkleine (Polystyreen) micro korrels met een diameter tussen 0,3 en 0,8 milimeter. Dit is hetzelfde materiaal, dat ook gebruikt wordt in verpakkingen in de levensmiddelenindustrie, dus absoluut niet schadelijk.
 
U kunt uw Cuddle Buddy kussen gewoon in de wasmachine wassen op een temperatuur van 30 graden. Wel is het advies om uw kussen in een wasnetje te doen, door de hoge elasticiteit van de stof kan deze beschadigen in de wasmachine.(o.a. pillen)
 
Wanneer het hoesje van uw Cuddle Buddy kussen vies is geworden, kunt u losse hoezen bestellen, waardoor uw Cuddle Buddy er weer als nieuw uitziet. Losse hoezen zijn in diverse kleuren leverbaar.


 


Ga naar producten Cuddle Budy>>