Plaats hier u ervaringen, opmerkingen of een spontane reactie:  

Tony 17-10-2019 om 16:32:31

Goede service. Snelle en adequate reacties op vragen en opmerkingen via de mail zijn prettig verlopen, zelfs even telefonisch contact gehad, goed advies gekregen. Ik voelde me een klant alsof ik voor de toonbank stond en waar naar geluisterd werd ondanks dat ik via de webshop had besteld. Dikke pluim en zeker tot snel!

Rob Manenschijn 22-09-2019 om 11:38:37

Enige weken geleden Angelique eens gebeld of de okergele panty's van Apollo alweer beschikbaar waren, wat dus het geval was. Dus gelijk maar een aantal besteld en met een andere kleur. Ik had al wel eens vaker gezegd: we komen een keer op bezoek, maar vaak komt het er niet van. Dus nu maar gelijk de belofte gedaan: zodra ze binnen zijn komen we ze ophalen.

Afgelopen vrijdag kwam het verlossende mailtje binnenvliegen dat ze gearriveerd waren. Belofte maakt schuld, dus wij zaterdag in de auto gestapt en vanuit Friesland naar Tilburg gereden. Is tenslotte maar 3 uur rijden. ;)

Na een hartelijk ontvangst een bakkie leut, maar eens de bestelling in ontvangst genomen. Nu we er toch waren ook maar eens verder gluren wat er zoal ligt. Tsja, dan wordt het toch wel heel moeilijk om geen andere leuke dingen mee te nemen. Uiteraard moest ik ook nog wat foto's maken, zelf nog één met de gastvrouw persoonlijk.

Aan alle mooie dingen komt een eind en zo ook aan ons bezoek en zijn we weer huiswaarts gegaan, om daar weer na 3 uur rijden, aan te komen.

Kortom een hele leuke en gezellig winkel om te komen. Hier zal nog wel geregeld wat besteld gaan worden. Iedere keer heen en weer rijden wordt wel een beetje teveel van het goede. :-)

Rob

Wilma Dam 05-09-2019 om 15:05:32

Overzichtelijke website, dames met grote maten komen ook aan bod voor mooie beenmode. Fantastische winkel. Ik ga hier zeker vaker kopen!!

Michiel 18-06-2019 om 13:47:50

Als verrassing voor mijn vrouw een broekje besteld met lange pijpjes voor onder haar jurkjes, in het rood uiteraard, zeer persoonlijk geholpen en zelfs op afstand aandacht voor maatwerk. Mijn vrouw wil niet anders meer, missie geslaagd!Ik heb enkel positiviteit ervaren doordat de behandeling van de geplaatste bestelling prettig en conform afspraak verliep.

Helma 28-03-2019 om 10:57:12

Correcte en persoonlijke benadering, dit voelt toch vertrouwd en speciaal.
Kunnen veel bedrijven nog van leren

Peter Gerards 22-11-2018 om 15:42:44

Je wordt goed geholpen in de zaak daar kom ik voor .

Ellen Brand 14-11-2018 om 17:00:48

Vandaag weer een bezoekje gebracht aan Angeliek. Mijn halve kledingkast meegenomen en samen met Angeliek gave panty's eronder gezocht.
Meid wat heb jij een geduld!! Petje af hoe je het telkens weer voor elkaar krijgt om de perfecte panty erbij te zoeken. Ik was ook zo blij om te zien hoe je je strijd tegen die verschrikkelijke ziekte hebt doorstaan en nog. Meid wat zie je er weer fantastisch uit en je straalt weer helemaal. Tot snel met de andere helft van mijn kledingkast. MvG Ellen.

Margreet 30-10-2018 om 17:09:38

Keileuke winkel!!
Ik koop al mijn panties bij socks 'nmore. Ze hebben een hele grote collectie van verschillende merken met basis en fantasiepanties. De eigenaresse vindt het echt leuk om je zo goed mogelijk te helpen. Krijg dan ook altijd zoveel complimentjes over mijn panty's die altijd perfect bij mijn jurkjes matchen.

Gemma 02-10-2018 om 16:00:32

Vandaag fantastisch mooie panty's en maillots gekocht - in prachtige kleuren. En zo vriendelijk geholpen met kundig advies: ik heb meteen reclame gemaakt op mijn FB pagina.

Joyce Nachtegaal 22-09-2018 om 16:23:11

Nergens kon ik aan een paarse panty komen. Zag de paarse panty's bij socks 'nmore en meteen besteld. Volgende dag al in huis. Prima paarse panty stond geweldig bij mijn jurk ,kreeg veel complimentjes.
De andere iets dikkere bewaar ik voor als het kouder wordt.
Ik ben zeer tevreden over deze winkel en raad het absoluut aan.

 
Pagina 1 van 37